Feesten & vergaderen

Feesten

Heeft u iets te vieren? Wij hebben bij Tapperij de Zwaan diverse mogelijkheden voor feesten en partijen van 10 tot 200 personen. Verjaardagsfeest, personeelsfeest, bedrijfsborrel, bruiloft, familieuitje, barbecue, het kan allemaal bij ons! 

Er zijn ook mogelijkheden voor arrangementen, bijvoorbeeld; fietshuur, stephuur, segwaytours etc.

Naast het terras ligt onze jeu de boules baan! Deze is gratis te gebruiken incl jeu de boulesballen. Leuk in combinatie met een lunch, borrel, barbecue of buffet.

Wilt u meer weten? Neem contact op met ons.

Vergaderen

Op de eerste verdieping ligt een riante en flexibele vergaderruimte geschikt voor maximaal dertig personen. Deze ruimte is alleen via een trap te bereiken. De zaal is uitgerust met hedendaagse hulpmiddelen, zoals tv met aansluiting voor laptop of dvd, beamer, flipover en gratis draadloos internet. Tijdens vergaderingen is uiteraard volledige bediening mogelijk, zo kunt u de lunch en/of diner zowel boven in de zaal als beneden in het cafe gebruiken. De tarieven zijn uiteraard afhankelijk van de wensen. Hierover worden van tevoren glasheldere afspraken gemaakt. Indien gewenst kan een vergadering ook vóór de officiële openingstijd van Tapperij de Zwaan beginnen.